راهنمای کتاب

Search
Close this search box.

نقد کتاب

انسان شناسی و فرهنگ

http://anthropology.ir/

سایت «انسان شناسی و فرهنگ»، یک سایت علمی – ترویجی است که در همه زمینه های فرهنگ، علوم اجتماعی و انسانی با تاکید خاص و با اولویت دادن به نگاه اجتماعی فعالیت می کند. دکتر ناصر فکوهی مدیریت سایت را برعهده دارد و شماری از بهترین استادان دانشگاه با او همکاری دارند. (اینجا را ببینید.)

پیاده رو؛ مجله ادبی

http://www.piadero.ir/portal/index.php

سردبیری سایت را میثم ریاحی بر عهده دارد. فهرست دبیران سایت را می توانید در اینجا ببینید.

پیشخوان کتاب

https://www.facebook.com/Pishkhan?fref=nf

این صفحه اینترنتی کار مشترک گردانندگان سایت پندار و نشر چشمه تهران است که قبلا برنامه ای ویدئویی به همین نام پیشخوان برای معرفی کتاب تولید می کردند. مهران و نیما افشار نادری از دست اندرکاران آن هستند.

خانه نقد کتاب

https://www.facebook.com/groups/1467790930147258/?fref=ts

خانه نقد کتاب به مدیریت جمشید کیانفر اداره می شود و وابسته به موسسه خانه کتاب است.


دوشنبه؛ گزیده جستارهای ادبی

http://2shanbe.ir/

دوشنبه، به دست گروهی از دوستداران ادبیات گردانده می‌شود که “به هیچ گروه و جریان ادبی و هنری وابسته نیستند”. دوشنبه بر مبنای عضویت کار می کند و افراد می توانند با عضویت در آن به نشر نقد و معرفی کتاب و ادبیات و زبانشناسی و ویرایش بپردازند.

مد و مه

http://www.madomeh.com/

صاحب امتیاز: حمید رضا امیدی سرور
دبیر سایت: نیره رحمانی
با همکاری: امیر حامد دولت آبادی فرهانی، ناهید پیشور، غزل آریانپور، فاطمه سلطان پور، رضا تهرانی، تیرداد هروی، مانی کسروی و…
مَدّ و مِهْ سایتی ‎ست مستقل در بخش خصوصی، هیچ گروه یا جریانی را نمایندگی‎ نمی‎کند و می‎کوشد فارغ از مرزبندی‎های جناحی بازتاب دهنده فضای کلی هنر و ادبیات ایران باشد. این سایت با آغوش باز پذیرای نوشته ‎های آنهایی‎ست که علاقمند به همکاری هستند به شرط آنکه علاوه بر برخورداری از سطح کیفی مورد نظر «مد و مه»، نکات زیر در آن رعایت شده باشد


نبشت دات کام

http://nebesht.com/

هدف نبشت کمک به ارتقاء ادبیات داستانی فارسی و تشویق نویسندگان تازه‌کار و حرفه‌ای و علاقه‌مندان داستان و رمان بخصوص در افغانستان است. داستان‌های کوتاه به زبان فارسی و ترجمه ادبیات جهان، مقالات ساده در باب کاربرد زبان در ادبیات داستانی فارسی، معرفی رمان، سینما و معرفی سینمای افغانستان و جهان و گزارش‌های فرهنگی و هنری و صنعت نشر از جمله مطالب این سایت است. نبشت معرفی رمان هم انجام می دهد: «معرفی رمان باید به زبان ساده و در کمتر از ۶۰۰ تا ۸۰۰ کلمه صورت گیرد. به هیچ عنوان لازم نیست کسی که رمانی را معرفی می‌کند، در نقد ادبیات تخصصی داشته باشد. در معرفی رمان ما به دنبال تجربه و حس شخصی خوانندگان از یک رمان‌ هستیم و کافی‌ست نویسنده مطلب، رمان مورد نظر را خود با دقت خوانده باشد و بتواند نظر و تجربه شخصی خود در مورد آن را بیان کند.»